Tetőjavítás azonnal kérdés - válaszok

Melyek azok a leggyakoribb hibák, problémák amiket javítani kell egy tetőn?

A leggyakoribb hibák közé tartoznak a kisebb-nagyobb repedések, felhasadozások a cserepeken vagy palákon. Ez különösen ősszel és tavasszal gyakori jelenség, amikor a hőmérséklet-ingadozások keményen megterhelik a tető burkolatot. Emellett előfordulhatnak kitörések, kifakadások a lemezeknél vagy más anyagoknál. Fontos még ellenőrizni a csatornákat, lefolyókat is, hiszen ezek tömítetlensége is beázáshoz vezethet. Bokrok, fák ágainak nyomása is károsíthatja idővel a tetőt.

Milyen jelek utalnak arra, hogy azonnali beavatkozás szükséges a tetőn?

Amennyiben már belátható a vakolat alatti váz és szerkezet, az azonnali beavatkozást igényel. Ha a hó és eső vize már nem folyik le rendesen a tetőről, az is sürgős javítást jelent. Emellett nagyobb repedezések, letöredezések esetén is célszerű mielőbb tetős szakembert hívni. Ha már beázások látszanak a mennyezeten vagy falakon, az is azt jelzi, hogy azonnal kezdeni kell a javítást.

Milyen esetekben érdemes azonnali tető javítással foglalkozó szakembert hívni?

Ha az előző kérdésekben felsorolt jelek közül bármelyik jelentkezik, azonnal tetős szakember segítségét érdemes kérni. Emellett amennyiben a tető vagy annak részeinek állapota már kritikusnak mondható, nagy területeket érintő repedezéseket, felhasadozásokat tapasztalunk, ott is azonnali beavatkozásra van szükség. Ha nagyobb viharok vagy jégesők rongálták meg érezhetően a tetőt az is indokolttá teheti a azonnali javítást.

Milyen szolgáltatásokat nyújthat egy tetőjavítással foglalkozó cég az azonnali segítségnyújtás terén?

Egy jól felszerelt tetőcég gyorsan tud reagálni az azonnali segélykérésre. Rövid határidőn belül, akár már pár órán belül ki tudnak érni szakértő technikusaik a helyszínre, hogy megnézzék a hibát és megkezdjék az ideiglenes javításokat. Emellett rövid határidőn belül, akár 1-2 napon belül tudják a javítási munkákat is elvégezni sürgős esetekben. Rendelkeznek gyorsan mozgatható anyagkészletekkel, eszközökkel is a probléma gyors orvoslásához. Emellett szükség esetén ideiglenes fedéseket is tudnak készíteni az esőzések ellen.
Tetőjavítás azonnal